Tak už to přišlo – je ze mě freelancer!

1. 11. 2015 | Aktuality

Po dlouhých pěti letech podnikání při zaměstnání a váhání, zda se do toho pustit naplno jsem v polovině letošních prázdnin udělal další zásadní životní rozhodnutí. Jdu do toho – budu podnikat naplno. Začal jsem se připravovat na opuštění dobrého místa v zaměstnání, které jsem měl tolik rád… Ale jak se píše v jedné chytré knize, jedna z pěti věcí, kterých lidé na sklonku života litují nejvíce, je lítost nad tím, pro co nenašli odvahu. A tak je tady první listopadový den a já jsem na startu nové etapy.

Jak jsem psal dříve, s grafikou a webdesignem jsem si hrál už na základní škole, na střední škole jsem měl první placené zakázky a spolupracoval jsem s první agenturou. Od roku 2006 v oboru pracuji a živím se grafikou a marketingem. Tedy díky deset let sbíraným zkušenostem z agentur, studií i nadnárodní firmy věřím, že mám svým zákazníkům co nabídnout a budu pro ně přínosem.

DevenioPod značkou Devenio se budu věnovat marketingu pro živnostníky, malé a střední firmy. Tj. pro ty, kteří nemají vlastního marketéra nebo marketingové oddělení, a chybí jim čas nebo znalosti se tomu věnovat. Další zajímavou službou ve spolupráci s mou ženou je revize způsobu prodeje a práce obchodního týmu nebo školení prodejních dovedností.

Tento web bude dále sloužit jako můj profesní blog, stejně jako můj Twitter. Kompletní nabídku mých služeb najdete na webu www.janbarborik.cz nebo na portálu Na volné noze. Rád s vámi také navážu spojení na LinkedIn.

Držte mi palce… 🙂

Chcete dostávat pravidelné tipy a rady, jak začít s online marketingem svépomocí?

Pro nadšence, kteří se pouští (nebo chtějí pustit) do vlastního podnikání a chtějí také proniknout do základů online marketingu jsem připravil projekt Sám sobě marketérem.

📨 Jednou za dva týdny posílám e-mail s praktickými tipy, které budete schopni sami hned aplikovat do praxe.

Více na www.samsobemarketerem.cz

Kdykoliv máte možnost se z odběru odhlásit.