Shoptet má o stříbrného partnera víc

16. 5. 2019 | Aktuality, Shoptet tipy

Na dnešek jsem byl pozvaný do Shoptetu spolu se skupinkou vybraných partnerů na školení na vyšší úroveň certifikace. O co se vlastně jedná?

Shoptet jakožto tvůrce (pro mně rozhodně) nejlepší tuzemské „krabicové“ e-shopové platformy v rámci dodržování vysokého standardu svého produktu asi před rokem spustil partnerský program na webu partneri.shoptet.cz zde doporučuje svým zákazníkům (majitelům e-shopů) ověřené profesionály, na které se mohou obrátit v případě potřeby pomoci s údržbou, správou, rozvojem či marketingem svého e-shopu.

Být partnerem je závazek

Vážím si toho, že jsem byl Shoptetem osloven s nabídkou zařazení do tohoto programu. Po několika měsících na bronzové pozici jsem se dnes posunul na Stříbrného Shoptet partnera. Více o certifikacích a jejich podmínkách se dočtete zde: partneri.shoptet.cz/certifikaty/. Pro mně je to motivace dále se vzdělávat a být i nadále přínosem svým klientům i v této oblasti.

I nadále bych se chtěl především věnovat oblastem tvorby (příprava a realizace e-shopů), grafiky (úprava šablon) a školení (tvorba, správa a údržba e-shopů).

Chcete-li pomoci s Vaším e-shopem, ozvěte se mi. Rád pomohu.

Chcete dostávat pravidelné tipy a rady, jak začít s online marketingem svépomocí?

Pro nadšence, kteří se pouští (nebo chtějí pustit) do vlastního podnikání a chtějí také proniknout do základů online marketingu jsem připravil projekt Sám sobě marketérem.

📨 Jednou za dva týdny posílám e-mail s praktickými tipy, které budete schopni sami hned aplikovat do praxe.

Více na www.samsobemarketerem.cz

Kdykoliv máte možnost se z odběru odhlásit.