Křest knihy Petra Pištěláka – The Profitbooster Method: A guide to build and grow any business

31. 1. 2017 | Aktuality

Měl jsem tu čest, být pozván na evropský křest knížky The Profitbooster Method: A guide to build and grow any business, kterou napsal Petr Pištělák ze společnosti Profit Booster. Neváhal jsem ani vteřinu a využil této výjimečné nabídky.

Kmotry knihy se staly přední osobnosti českého businessu: Taťána Le Moigne, Evžen Hart a Richard Hunt. Zcela v duchu jejich (níže citovaných) hodnocení působila kniha i na mně.

Popisuje přístup a vlastní metodiku, s jakou Profit Booster pracuje se svými klienty. Je pragmaticky psaná, jde k jádru věci, je postavená na faktech a dvacetileté zkušenosti autora z nejvyšších pater businessu. Předkládané rady a informace jsou snadno aplikovatelné do praxe – nezávisle na oboru podnikání.

Svou jednoduchostí a přímočarostí se hned zařadila mezi nejhodnotnější knihy mé knihovny. Prostě „must have“ nejen pro marketéry. Je psaná anglicky.

Co o knize říkají její kmotři?

„Metody Profit Boosteru jsou velmi jednoduché. Míří přímo k vyšším tržbám a zisku.“
Taťána Le Moigne, ředitelka české a slovenské pobočky společnosti Google

 

„Jak říká staré přísloví, pokud nevíte, kam jdete, dostanete se tam jakoukoliv cestou. Tato kniha vám pomůže zjistit kam jít a jak se tam dostat. Povinné čtení pro všechny klienty před tím, než osloví komunikační agentury.“
Evžen Hart, bývalý ředitel Ogilvy Group Czech Republic

 

„Svět se zdá být nasycen knihami přinášejícími vizionářské pohledy na to, jak ‚digitální technologie‘ všechno změnily. Tato kniha je připomínkou toho, že principy marketingu jsou univerzální a nadčasové.“
Richard Hunt, manažer a hledač marketingových talentů CEE

 

Kde se dá koupit?

Knihu si můžete koupit na Amazon.co.uk.

Několik fotek ze křtu

 

Chcete dostávat pravidelné tipy a rady, jak začít s online marketingem svépomocí?

Pro nadšence, kteří se pouští (nebo chtějí pustit) do vlastního podnikání a chtějí také proniknout do základů online marketingu jsem připravil projekt Sám sobě marketérem.

📨 Jednou za dva týdny posílám e-mail s praktickými tipy, které budete schopni sami hned aplikovat do praxe.

Více na www.samsobemarketerem.cz

Kdykoliv máte možnost se z odběru odhlásit.