Od roku 2015 jinak

10. 1. 2015 | Aktuality

Stal jsem se marketérem. Jednou to přijít muselo. Čtením desítek knih o marketingu, komunikaci a psychologii se můj zájem začal postupně více a více přesouvat od grafiky k marketingu. Dostal jsem příležitost a chytil ji za pačesy.

Dále tedy nebudu nabízet služby jako grafik ale budu coby marketér využívat praktické znalosti které jsem za předchozích 13 let nasbíral.

Do it big or stay in bed. – Lars Wallentin

Tento web bude dále sloužit jako tématický blog kde chci nepravidelně psát o svých zkušenostech, zajímavostech na které narazím, o tématech která mě zajímají a problémech, které řeším.

Na Twitteru čas od času napíšu jakou knížku zrovna čtu – už jich je pěkná řádka a možná by si zasloužily krátký popis i zde. Většina opravdu stojí za přečtení.

Nejen v knížkách jsou zajímavé informace – v RSS čtečce mám stovky webů, které chrlí přínosné články, infografiky a e-booky s marketingovou tématikou nebo z příbuzných oborů. Proč je tedy nesdílet dál?

V neposlední řadě kromě realizovaných prací pro klienty mám i několik svých projektů o kterých bych také mohl napsat pár řádků – co se povedlo a co ne.

Takže tolik nyní ke změně webu pro pravidelnější návštěvníky. Jak se dělá grafika jsem nezapoměl, takže současným klientům budu stále při ruce i nadále. Vy ostatní mi můžete napsat – spolupráci na zajímavých projektech se nebráním.

Chcete dostávat pravidelné tipy a rady, jak začít s online marketingem svépomocí?

Pro nadšence, kteří se pouští (nebo chtějí pustit) do vlastního podnikání a chtějí také proniknout do základů online marketingu jsem připravil projekt Sám sobě marketérem.

📨 Jednou za dva týdny posílám e-mail s praktickými tipy, které budete schopni sami hned aplikovat do praxe.

Více na www.samsobemarketerem.cz

Kdykoliv máte možnost se z odběru odhlásit.